رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

ضرورت تجهیز احراز هویت به فناوری با توجه به عرصه‌های جدید هوش مصنوعی

ضرورت تجهیز احراز هویت به فناوری با توجه به عرصه‌های جدید هوش مصنوعی وزیر کشور، سازمان ثبت احوال را یکی از پایه های اصلی انتخابات برشمرد که در همه مراحل آن نقش کلیدی و اساسی دارد و گفت: فناوری لازم برای تشخیص و تطبیق هویت با توجه به عرصه‌های جدیدی چون هوش مصنوعی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۹۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور امروز (دوشنبه، 30 بهمن) در مراسم رونمایی از سامانه احراز هویت دیجیتال ایرانیان (هدا) و طرح ثبت الکترونیکی ولادت نوزاد و طرح مشترک‌سازی چاپ و صدور شناسنامه این مطلب را مطرح کرد.
وی افزود: با پیشرفت فناوری و پیچیده ترشدن سیستم ها، احراز هویت هم سخت تر می‌شود. سیستم‌های پیچیده زمینه فرار از احراز هویت واقعی را هم فراهم و مشکلاتی را برای مردم فراهم می‌سازند.
وزیر کشور با اشاره به سه نوع احراز هویت حقیقی، حقوقی یا ترکیب آن‌ها، اظهار کرد: با پیشرفت علم، هرآنچه که به احراز هویت کمک می کند هم باید پیشرفت داشته باشد.
وحیدی با بیان اینکه احراز هویت شخصی یکی از وظایف دامنه دار سازمان ثبت احوال است، تاکید کرد: احراز هویت حقوقی باید با احراز هویت شخصی و حقیقی تلفیق شود که یکی از مشکلات فعلی است.
وی تصریح کرد: مساله ترکیب استقرار این داده ها هم اهمیت دارد. کارهای ارزشمندی در این زمینه انجام شده است اما هنوز کافی نیست و باید دنبال شود.
وزیر کشور سامانه صدور هوشمند شناسنامه را کار ارزشمندی دانست که موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و گفت: دستیابی به فناوری‌های مورد نیاز و تامین اطلاعات لازم دستگاه‌ها در حوزه احراز هویت باید دنبال شود.
سازمان ثبت احوال کشور در راستای تحقق سازمان هوشمند و در جهت کاهش جعل گواهی‌های ولادت کاهش هزینه‌های ناشی از چاپ گواهی‌های فیزیکی و جلوگیری از امکان خطای کاربر در ورود اطلاعات اقدام به ایجاد سرویس سرویس بر خط دریافت اطلاعات گواهی ولادت با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کرده است تا اطلاعات متولدین به صورت برخط به سازمان ثبت احوال ارسال شود.
متقاضی ثبت ولادت به واسطه ایجاد بستر لازم برای صدور هوشمند شناسنامه نوزاد می‌تواند با ورود به پنجره سهیم و انتخاب خدمات مورد نظر و سپس وارد کردن کد رهگیری اطلاعات خود اقدام کند.این اطلاعات به محض تایید به صورت هوشمند به کارتابل واحد ثبتی مربوط ارجاع و فرایند صدور شناسنامه ارسال و به نشانی متقاضی طی خواهد شد .
به منظور سهولت شهروندان در تعیین نام نیز سامانه تعاملی نام در درگاه سهیم قرار گرفته که والدین ضمن استفاده از امکان مشاوره بر خط می‌تواند بر اساس جنسیت، دسته‌بندی‌ها ،مشاهده معانی نام، ریشه نام‌ها و ... به جستجو و انتخاب نام مد نظر بپردازد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار